BURSA / OSMANGAZİ - Büyükşehir Belediyesi Zafer-Atıcılar Ortaokulu

Mrt

25.03.2024-31.03.2024 tarihleri arasında kutlanmakta olan Kütüphaneler Haftası kapsamında BB Zafer Atıcılar Ortaokulu olarak okulumuzun tüm birimlerinin de katılımıyla bir ders saati kitap okuma etkinliği yaptık.

Mrt

Maçlarımız Zafer spor futbol sahasında oynanmaktadır.

İlk maçta 7-B 7-A yi 7-1 lik skorla mağlup etmiştir.

Maçlar Mayis ayına kadar eleme sistemi ile devam edecektir.

Mrt

Kocaeli'nde düzenlenen Futbol Yıldız Kızlar Türkiye şampiyonası grup maçlarında ilk maçını Sakarya Paris OO 9 -0 yenerek yoluna devam eden kız takımımız , İstanbul OO karşısında 4-2 galip gelerek grup 1.si olarak grup maçlarını tamamlamıştır. Kızlarımızı tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine Rehber öğretmeni Nurcan ÇELİK tarafından tütün bağımlılığı ile ilgili seminer verildi.

Mrt

Okulumuz Rehber öğretmeni Nurcan ÇELİK ve Türkçe Öğretmeni Muzaffer YÜCEDEN , 8. sınıf öğrencileriyle Ulubatlı Hasan Anadolu lisesi, Ahmet Vefik paşa Anadolu lisesi ve 6 Nisan Anadolu liselerini gezerek bu okulları yakından tanıma imkanı elde ettiler

Mrt

Öğrencilerimizin ve Öğretmenlerimizin katılımı ile Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü programı yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulünün yıl dönümünde öğrencilerimizle Mehmet Akif ERSOY u anma programı yapıldı.

Mrt

BB ZAFER ATICILAR ORTAOKULU DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ MART AYI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA MESNEVİ OKUMALARI

Mrt

5-A sınıfı sınıf öğretmenleri Nevin öğretmen ile Kitap fuarına ve Panorama Fetih Müzesine gittiler

Mrt

Okul müdürümüz Anıl DOĞAN tüm bayan öğretmenlerimizin "Dünya Kadınlar Gününü" tebrik etti.

Mrt

Okulumuzda gönüllü velilerimiz ile yiyecek kermesi yapılmıştır. Kermese katkıda bulunan tüm velilerimize okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Mrt

Son kazanım değerlendirme sınavında başarılı olan öğrencilere sınıf bazında başarı belgelerini verdik. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Yıldız erkek futsal takımımız Sait Ete ortaokulu ile oynadığı müsabaja,normal sürede 1-1 berabere tamamlanmış,penaltılarla rakibini 4-3 yenen takimimiz tür atlamış ve gruptan çıkmıştır. Takımımızı kutluyor,gelecek müsabakalarda başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuzun emekdarlarından Erdoğan abimiz emekli oldu. Emeklilik hayatının hayırlı olması dileğiyle "Güle güle Erdoğan abi".

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Dede Korkut' u anlamak,öğrencilerimize tanıtmak amacıyla oldukça etkili çalışmalar yaptık. Derslerimizde öğrencilerimize Dede Korkut hakkında bilgiler verip onlara ilgi çekici filmler izlettik. Dede Korkut hikayelerini ve hikayelerde geçen karakterleri tanıttık. Ögrencilerimiz edindikleri bilgileri pekiştirmeleri için okul koridorumuzda Dede Korkut' u tanıtan panomuzu hazırladık. Ayrıca öğrencilerimiz anahtar kelimeleri kullanarak Dede Korkut hikayeleri yazdılar.
Kelime oyunları oynadılar. Ögrencilerimiz etkinlikler sayesinde kültürel zenginliklerimiz konusunda oldukça güzel farkındalık kazandılar.